Agenda

Op 19 april spreken de artsen Inès von Rosenstiel en Rutger Jan van der Gaag over vertrouwen in de gezondheidszorg

Wat geeft ons vertrouwen in de gezondheidszorg?

Von Rosenstiel, kinderarts Rijnstate wil graag een bijdrage leveren aan innovatieve projecten in de gezondheidszorg, waar positieve gezondheid, leefstijl, samen beslissen en integrale zorg de kernelementen zijn.

Rutger van der Gaag is emeritus hoogleraar Klinische Kinder- en Jeugdpsychiatrie en is vooral bekend om zijn wetenschappelijk onderzoek en behandeling van autisme.  Hij was voorzitter van de artsenvereniging KNMG.

 

2019. Prof. dr. Rutger Jan van der Gaag.
Photo: Allard Willemse

Zou het helpen als alternatieve therapieën mede centraal zouden staan? Staan artsen genoeg open voor integratieve therapieën? Wordt de burger wel genoeg betrokken bij behandeltrajecten en mogelijkheden? Welke elementen zijn bepalend in een tijdsgewricht waar eigen regie en samen beslissen steeds belangrijker worden? Hoe bouw je aan een goede vertrouwensrelatie – in elkaar, en in de zorg als geheel?

 

Geniet van een heerlijk diner en praat ook mee over het herstellen van het vertrouwen. De entreeprijs voor de lezing is € 57,50 p.p. inclusief diner en drank. Om meer mensen bekend te maken met onze tafel kan je deze keer een introducee meenemen voor € 30,00

Voor programma en reserveren van kaarten klik hier:    Aanmelden – De vrije tafels van Oosterbeek