Programma

Serie 1: Wat zegt mijn geweten?

Dit najaar een serie van drie avonden over het geweten.

De tafels worden gedekt voor Jan Terlouw, Kathleen Ferrier en Paul Scheffer

De eerste lezingenserie van De Vrije Tafels van Oosterbeek gaat van start. Drie interessante en bekende sprekers vertellen hoe ze hun geweten laten spreken bij het nadenken over de grote vraagstukken van deze tijd. Geef u snel op voor deze serie, het aantal plaatsen is beperkt: https://concertzaal-oosterbeek.nl/tickets

Programma van de eerste serie: Wat zegt mijn geweten?

29 september: Jan Terlouw, oud-politicus en schrijver van (kinder)boeken, over de rol van zijn geweten in de grote vraagstukken van deze tijd.

27 oktober: Kathleen Ferrier, schrijver van ‘Hoe wij hier ook samen kwamen.’ Een pleidooi voor menselijkheid, nieuwsgierigheid en de verbindende kracht van verhalen’ en politica.

1 december: Paul Scheffer, schrijver van politieke pamfletten.

Over de Vrije Tafels
Een groep vrijzinnigen in Oosterbeek vindt het tijd voor maatschappelijk debat over de grote thema’s van onze tijd. Ook in Oosterbeek stromen de stortbuien soms door de Weverstraat, staan woudreuzen op instorten door extreme droogte en klimaatverandering en is er onvoldoende betaalbare woonruimte. We hebben er allemaal mee te maken. Tijd dus om er samen over in debat te gaan. Want hoe zit het eigenlijk met jouw geweten? Wie wil jij zijn?

Initiatiefnemers zijn Karin van de Staaij, Gerda Versteegen, Jan van Hooijdonk, Dick van der Meer, Cees de Monchy, Joost Röselaers, Paul Scholten en Klaas Stoter.

Opgeven
Wie kaarten voor de hele serie koopt, krijgt korting.  Kaarten zijn te bestellen via https://concertzaal-oosterbeek.nl/tickets. Een serie van drie avonden, diner plus lezing, kost 150 euro. Een losse lezing kost 60 euro.

De Vrije Tafels van Oosterbeek
concertzaal Oosterbeek
Rozensteeg 3, 6862 DH
18.00 inloop en borrel
21.00 afsluiting, koffie

Meer informatie
https://www.devrijetafelsvanoosterbeek.nl/
https://m.facebook.com/VrijeTafels/
devrijetafelsvanoosterbeek@gmail.com